DEMONTAŽNI RADOVI

ODVOZ OTPADA

NAJAM LIFTA I TULJAKA

NAJAM AUTO KOŠARE

KONTAKT

NAJAM AUTODIZALICE / AUTOKOŠARE 18m

NAJAM AUTO KOŠARE - AUTODIZALICE

Tvrtka BARA – TRANS j.d.o.o. sada proširuje svoju ponudu usluga najmom autodizalice (autokošare) s radnom visinom do 18m, omogućavajući efikasno i sigurno dizanje tereta i materijala na visine idealne za različite građevinske i montažne radove.
Naša autokošara idealna je za radove na visini kao što su montaža reklamnih panoa, održavanje fasada, obrezivanje drveća, montaža pvc stolarije te radovi gdje visine predstavljaju problem monterima i mnoge druge aplikacije gdje je potrebna visoka mobilnost i fleksibilnost.
Usluge najma naše autokošare uključuju opciju najma sa ili bez strojara, pružajući vam fleksibilnost ovisno o vašim potrebama.
Ponuda najma obuhvaća satni, dnevni ili tjedni najam, omogućavajući prilagodbu različitim projektima i zahtjevima.

Cijena prvog sata najma iznosi 80 € + PDV, dok je svaki sljedeći sat 40 € + PDV za područje grada Zagreba. Za ostale lokacije, cijena je na upit.
Dnevni najam bez vozača dostupan je po cijeni od 150 € + PDV.
Također, moguće je izdavanje R1 računa za sve vrste najma.

Naša tvrtka, kao zakonski registrirani pružatelj usluga najma, posvećena je pružanju visokokvalitetnih usluga uz poštovanje svih sigurnosnih standarda. Imamo visokokvalitetnu opremu i stručno osoblje spremno zadovoljiti sve vaše potrebe na visini.

BARA TRANS j.d.o.o.
ADRESA: Moslovačka ulica 6, 10360 Sesvete, Zagreb, Hrvatska
OIB: 47813807860
BANKA: Erste&Steiermärkische Bank
IBAN: HR5124020061100792164
RADNO VRIJEME:
Pon - Pet 08 - 20 h, Sub 08 - 15 h

© BARA-TRANS